Dacă dorești să ștergi un cont FTP, poți face acest lucru în felul următor:
1. Autentifică-te în contul tău SiteWorx.
2. În secțiunea FTP, fă clic pe Accounts.![]()
3. Selectează contul FTP corespunzător pe care dorești să îl ștergi și alege Delete din meniul drop-down.
4. Fă clic pe Go și confirmă cu Delete.
Ar trebui să vezi un mesaj care confirmă că contul FTP a fost șters.