Dacă doriți să ștergeți un cont FTP, puteți realiza acest lucru urmând acest tutorial.
1. Autentificați-vă în contul cPanel.
2. În secțiunea Files, faceți clic pe FTP Accounts.![]()
3. În lista FTP Accounts, alegeți Delete.
4. Faceți clic pe Delete încă o dată pentru a confirma și a șterge contul FTP.
Avertisment: Nu folosiți opțiunea Delete the Users Home Directory. Altfel, datele din interiorul contului de utilizator FTP vor fi și ele șterse și vor deveni irecuperabile, cu excepția cazului în care le restaurați dintr-un backup.